Furatul miresei, o bună ocazie de a vă strica propria nuntă!

Dacă vă gândiți că furatul miresei este un moment special la o nuntă, aveți dreptate. Dar poate să fie special și într-o direcție greșită.

Un factor bun care poate sfârși rău este prezența alcoolului. Majoritatea șoferilor de la o nuntă pleacă împreună cu mireasa după ce au băut deja unu sau mai multe pahare. De aici până la accidentele mortale care au existat în România, în timpul nunților, este doar un pas.

Nici timpul nu este un aliat bun pentru miresele care se lasă furate de la propria nuntă, pentru că în funcție de locația aleasă, pot pierde de la 40 de minute la o oră jumătate din petrecere. Cât de mult v-ați dori să pierdeți 15-20% din nunta în care ați investit atât de multă muncă și emoții?

Dacă tradiția nu implică și plecarea efectivă de la petrecere, atunci numărul lucrurilor care v-ar strica buna dispoziție scad considerabil. Lăsați “hoții“ să-ți facă de cap, dar păstrați mereu controlul situației. O idee interesantă este și prezența unui joc în găsirea miresei prin punerea mirelui să treacă de anumite teste pentru a o recupera. 


Din păcate sau din fericire, am trecut prin mai multe situații în care am fost la un pas de a asista la o întoarcere pe dos a nunții. De la accidente de mașină, la întârzierea de peste o oră și jumătate. Astfel am hotărât să vă expun tradiția asta și din alt punct de vedere. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu