Ședințele foto de Crăciun - O experiență premium Vlad Pahonțu

Moș Crăciun există!

"Moș Crăciun există!" este un proiect pe care mi-l doresc realizat de aproape 3 ani, dar niciodată nu am putut să îl duc la final din diferite motive.

În acest an toate astrele s-au aliniat perfect pentru a da drumul ședințelor foto de sărbători așa cum îmi doresc, în stilul propriu, cu experiența proprie.






> Ce înseamnă experiența "Moș Crăciun există!" ?

Ca toate lucrurile frumoase din acaestă lume, este ușor de explicat. Alături de mine nu va fi o simplă ședință foto într-un decor unic, ci o întreagă experiență. O reîntoarcere la copilărie, atunci când credeam cu toții în bărbosul care ne aducea jucării. O reîntoarcere la acele emoții când știam că dacă suntem cuminți de-a lungul anului, pe 25 Decembrie vom găsi sub brad cadourile dorite.

Proiectul meu se adresează atât nou-născuților care vor descoperi în scurt timp că Moș Crăciun există, cât și adulților care au uitat să se bucure de sărbători.

Timp de aproximativ o oră vom uita de alte probleme, vom lăsa telefoanele și ne vom bucura împreună. Vom asculta colinde, vom fi din nou copii și vă veți bucura de alte surprize pregătite special pentru voi, pe care nu le pot dezvălui de dinainte.

Ședințele foto by Vlad Pahonțu vor fi produsul premium pe care vi l-ați dorit pentru familia voastră.

CRĂCIUNUL este unic. Și fotografiile tale trebuie să fie la fel!

VERIFICĂ DISPONIBILITATEA ȘI REZERVĂ DIN TIMP ȘEDINȚA TA FOTO!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu